Varjúmondja

Varjúmondja

Hevesi a strandon!

2018. augusztus 09. - Varjúmondja

Zamárdi 10 éve lett város, ennek alkalmából sztár énekeseket is hívtak a strandra.

Szeles, hideg idő volt, de lenéztünk, hogy megnézzük a műsort. Épp Hevesi Tamás volt a színpadon. Egyedül, zenekar nélkül. Azaz volt ott zenekar, de képzeletbeli. Gyanítom, hogy olyan gázsit ajánlottak fel neki ezen az ingyenes műsoron, hogy ugyan eljött, de az egész együttes fellépését már nem tudta volna finanszírozni.
Egyedül is showt csinált. A közönsége mint egy csapat gátlásos iskolás, csak nézett, ösztönözni kellett őket a tapsra. Többnyire a negyven-ötvenes korosztályt érdekelte a művész előadása. Bizony én is ebbe a csapatba tartozom. Fiatal koromban volt nagyon sikeres Tamás, vidám, beszédes szövegű, dallamos zenéjét szerettük. Volt néhány slágere, azokat most felelevenítette, megénekeltette és megtapsoltatta a közönségét. Eközben szórakoztató sztorikkal is megspékelte a koncertet.
Tetszett, hogy tiszteletet mutat a hallgatósága felé, hogy profi előadó aki tudja, hogy kell megszólítsa őket. Humoros volt és lelkes.
Bejárta  a világot, Ausztráliában is élt, de Magyarországra jött haza. És örültem, hogy ezen a nevezetes napon- 2018.06.30- találkozhattam vele élőben is. Nagy élmény volt, köszönöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://varjumondja.blog.hu/api/trackback/id/tr2614172407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása