Varjúmondja

Varjúmondja

80 felett ügyesen

2016. július 29. - Varjúmondja

Azt hiszed, hogy a 80 feletti már csak kötöget vagy olvasgat otthon csendes magányában?

Hát tévedsz. Vannak olyan nyitott emberek itt Budapesten, akik nem zárkóztak egy új lehetőségtől: megtanulták a skype-ot és Facebookoznak. Kitárult a világ!- mondják. És valóban. Sokan mozgáskorlátozottak, évek óta utcára sem mennek, a család ritkán jön, esetleg van egy gondozójuk akivel beszélhetnek...

Mióta internetet használhatnak, azóta új ismerőseik lettek,van kivel beszélgetni, képeket és zenét megosztani. Az élet nem üres többé. És bár nehezen gépelnek, nehezen látnak és lehet, hogy nehezebben is hallanak, de nem temetkeznek be a négy fal közé és hajlandóak tanulni.

Elismerésem!


Azt kívánom, hogy sok magára maradt, vagy éppen csak magányos idős találja meg az internetben az örömet. Mert lehet, hogy vannak veszélyforrások is, de ezek elkerülését is meg lehet tanulni. A korral haladni kell és a nem szabad hagyni, hogy a betegség és hajlott kor elszigeteljen.

A bejegyzés trackback címe:

https://varjumondja.blog.hu/api/trackback/id/tr638922640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása